Kártyás rendszer bevezetése

Tisztelt Befizetők!

2023. november 1-től bevezetésre kerül az intézményi étkezésben a digitális kártyás rendszer, valamint az „A” és „B” menü választás lehetősége.
A kártyák átvételére a Dunaújvárosi GESZ Élelmezési irodájában lesz lehetőség október 16 és 30 között munkanapokon 8-14 óráig. (Dózsa Gy.út 35/a, az egyetemi kollégiumok középső épülete mögött)
A novemberi menüválasztásra október 16-tól kizárólag a szülői felületen van lehetőség.
Akik nem választanak menüt, azoknak automatikusan „A” menü kerül megrendelésre.
2023. november 6-tól az iskolákban kártya nélkül nem lesz lehetőség étkezésre. Ezért kérünk mindenkit, hogy a fent jelzett időpontban vegye át a kártyát!
“Szülői felület”. Ezen a felületen étkezést tud lemondani, számlát befizetni (átutalásos számla esetén), nyomtatványt letölteni, tájékozódni az étkezési árakról és a befizetési időpontokról. Itt találja az étlapot és itt lehet menüt választani a megadott időszakban a következő hónapra. (https://dgeszetkezes.ecity.hu) A linkre kattintva meg kell adni a rendszerünkben Ön által megadott e-mail címét. (ha többször próbálkozott, vagy új e-mail címet adott meg, akkor új jelszó kérésére lesz szükség a felületen) Kap egy jelszót a címre. A jelszóval és az e-mail címmel tud belépni a felületre. A használati útmutató:

https://dgeszetkezes.ecity.hu/docs/Sz%C3%BCl%C5%91i%20fel%C3%BClet%20haszn%C3%A1lati%20%C3%BAtmutat%C3%B3%20D%C3%BAjv.pdf

Köszönettel: GESZ vezetőség

Kategória: Friss híreink | A közvetlen link.