Középiskolai tanulók és dolgozók részére!

Tisztelt étkezést kérő Diákok és Szüleik, valamint Középiskolai Dolgozók!

A koronavírus helyzet miatt bejelentették, hogy 2020. november 11-étől bezárnak a kollégiumok és középiskolák, a középiskolákban online oktatás történik a továbbiakban 30 napos időtartamban.

Ennek kapcsán a következő intézkedéseket hoztuk meg:

  1. A középiskolai tanulók, a kollégisták és a középiskolai dolgozók étkezését 2020. november 11-étől lemondtuk a Zalagast Kft-nél.
  2. Amennyiben a továbbiakban a tanulók vagy dolgozók részéről valaki étkezést igényel, azt szíveskedjék a GESZ-nél bejelenteni a dgeszelelmezes@gmail.com email címen, melyben kérjük megjelölni, hogy melyik helyről kívánja az ebédet elvinni.
  3. Az ebédet kizárólag a Zalagast által kiadott elviteles dobozokban lehet elvinni.
  4. Csak ebéd kérésére van lehetőség, mely munkanapokon 10,00 és 11,00 óra között hozható el a Dózsa György Általános Iskolából, a Petőfi Sándor Általános Iskolából, vagy a Dunaferr Szakközépiskolából történik.
  5. A dolgozóknak utólagosan a doboz és csomagolás díja kiszámlázásra kerül, így Önöktől kérjük továbbá, hogy az email-ban szíveskedjenek jelezni, hogy készpénzzel, vagy átutalással kívánják azt rendezni, s amennyiben átutalással, úgy kérjük, hogy a számlázáshoz adjanak meg email címet is. Készpénzzel történő befizetésre a GESZ házipénztárában lesz lehetőség.
  6. Az igényeket kérjük reggel 9,00 óráig szíveskedjenek jelezni, hogy a következő munkanaptól tudjuk az étkezést biztosítani.
  7. Akik nem igénylik az étkezést, úgy tájékoztatjuk Önöket, hogy a befizetett térítési díj összege túlfizetésként jelentkezik a következő hónapban (ennyivel kevesebbet kell majd befizetni).

Amennyiben további kérdésük van, azt feltehetik a dgeszelelmezes@gmail.com, vagy a dunaujvgesz@gmail.com email címeken.

Tisztelettel:

Farkasné Vörös Magdolna

GESZ igazgató

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.