Tisztelt Általános Iskolai Dolgozók!

A kormányzati tájékoztatás alapján, az iskolák bezárása miatt az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

Az étkezések a bezárás idejére automatikusan lemondásra kerülnek a részünkről.

Arra kérjük Önöket, hogy akkor hívják a GESZ-t, illetve kolléganőinket, amennyiben igényt tartanak a napi egyszeri (ebéd) kiszállítós dobozban történő elvitelére. Az ételek elvitelére a Dózsa és Petőfi iskolákból lesz lehetőség 11,00 és 12,00 óra között. Tájékoztatom Önöket, hogy az ételes dobozok árai továbbszámlázásra kerülnek Önök felé. Az étkezés igénylésekor szíveskedjenek kolléganőnket tájékoztatni, hogy annak díját utólagosan átutalással, vagy személyesen a GESZ házipénztárában készpénzzel kívánják rendezni.

A Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezetnél (GESZ) a térítési díjak beszedése április hónapra megtörténik mind az átutalásos, mind a GESZ székhelyén személyesen fizetők részére. A március havi túlfizetés összege a következő befizetésnél íródik jóvá (április hónapban, a májusi összeg befizetésénél). Aki kéri, hogy a március hónapra befizetett, fennmaradó összeg kerüljön az április havi befizetés helyett jóváírásra, úgy azt kérjük a dgeszelelmezes@gmail.com email címen jelezni.

Megkérek mindenkit a járvány miatt, hogy csak egészségesen jöjjenek befizetni, és amennyiben az irodában már tartózkodik befizető, úgy az ajtó előtt szíveskedjenek várakozni.

Köszönöm megértésüket.

Farkasné Vörös Magdolna
igazgató

Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezet

Kategória: Friss híreink | A közvetlen link.